Mennen

Je mag vanaf iedere leeftijd lid worden van de menclub Odradaruiters. Wel vragen we je om begeleiding van een volwassene te regelen als je komt oefenen of trainen op ons terrein.

 

Terrein
Onze menvereniging heeft de beschikking over een schitterend oefenterrein. Ideaal voor het trainen van de dressuur of een vaardigheid. Ook is ruime gelegenheid om te parkeren. Je zult regelmatig menners op het terrein tegen komen welke daar aan het oefenen zijn.

 

Activiteiten
Ongeveer 3 a 4 keer per jaar wordt er door onze menvereniging activiteiten georganiseerd. Dit kan een dressuur instructie zijn of we zetten een internationale of nationale vaardigheid uit, welke geoefend kan worden. Deze activiteiten worden opgezet en georganiseerd door onze menleden zelf.

 

Lidmaatschap
De contributie van de menclub bedraagt € 45,- per lid per jaar. Eventuele deelname aan de instructie wordt apart betaald en is afhankelijk van het aantal deelnemers.
 
Bij deelname aan wedstrijden moet je bovendien rekening houden met de volgende extra kosten: Lidmaatschap KNHS, aanvragen van een Startpas en de kosten voor inschrijven per wedstrijd.

 
Geïnteresseerd? Je kunt altijd vrijblijvend, een keer aan één van de activiteiten deelnemen.

 

Contact
Bij vragen of interesse, neem gerust contact op met Walter Baijens.

Via e-mail: mennen@odradaruiters.nl
 

Lid worden!

 

 

Ben je enthousiast geworden over onze vereniging? Geef je dan op als lid via de onderstaande link.