Vereniging

De Odradaruiters uit Eersel is een landelijke rijvereniging aangesloten bij de KNHS. Rijvereniging De Odradaruiters is opgericht in 1938 en vertegenwoordigt de ponysport, paardensport en mensport zowel op recreatief als op wedstrijdniveau.
Onze rijvereniging heeft een eigen terrein genaamd “de Bremekker”. Je vindt ons aan de weg richting Steensel, net voorbij het Stuivertje links op de Hees, Hees 4a in Eersel.

Diverse disciplines
Rijvereniging De Odradaruiters vertegenwoordigt de ponysport, paardensport en mensport zowel op recreatief als op wedstrijdniveau. Voor meer informatie kunt u in het menu bij de betreffende discipline kijken.

Activiteiten
Rijvereniging De Odradaruiters is een actieve vereniging die de inzet van zijn leden nodig heeft om activiteiten te kunnen (blijven) organiseren. We vragen dan ook van onze
leden een actieve betrokkenheid bij de vereniging.

 

Huishoudelijk reglement van de Odradaruiters vindt u door op onderstaande paperclip te klikken:

 

Bestuur
 

Voorzitter:
Paul Jansen
bestuur@odradaruiters.nl

Penningmeester:
Cees Corsten
bestuur@odradaruiters.nl

Algemeen secretariaat:

Anneke van de Velde

info@odradaruiters.nl

 

 

Pony secretariaat:
Anneke van de Velde
06-53863746
ponys@odradaruiters.nl

 

Paarden secretariaat:

info@odradaruiters.nl

 

Men secretariaat:

Walter Baijens
mennen@odradaruiters.nl
  

Wij zijn een veelzijdige vereniging, met verschillende disciplines; Mennen,paarden en pony's. Weekelijks trainen we op onze mooie trainingslokatie 'de Bremekker', gelegen aan De Hees 4a te Eersel. Jaarlijks organiseren we verschillende activiteiten.