Pony's

Om lid te worden van de Ponyclub Odradaruiters geldt geen wettelijke minimumgrens. Als je met de pony’s mee wilt rijden en les wilt krijgen dan adviseren wij een minimumleeftijd van 6 jaar. Uiteindelijk beslist de commandant of je voldoende rijervaring hebt om met de lessen mee te kunnen rijden.

Tot en met het jaar waarin je 18 jaar wordt kun je lid blijven van de ponyclub mits je nog steeds op een pony rijdt, daarna kun je overstappen naar de paarden.

 

Instructie
In de zomermaanden (april t/m september) hebben we instructie dressuur op ons eigen terrein “de Bremekker”. We hebben dan 1 keer per week les in de buitenbak.
Dinsdags van 18.45 uur tot 19.45 uur. In de wintermaanden (oktober t/m maart) rijden we binnen van 18:30 tot 19:30. 

 

Activiteiten
Naast de instructie dressuur worden er ook andere activiteiten georganiseerd. Er zijn regelmatig springlessen en buitenritten. Daarnaast is er de jaarlijkse ponyspeldag, het diploma rijden, clubkampioenschap en natuurlijk hebben we elk najaar een super gezellig ponykamp!

 

Lidmaatschap
De contributie van de ponyclub inclusief instructie bedraagt

€ 37,50 per lid per jaar.
Eventuele deelname aan extra dresuurinstructie (los van de genoemde instructie) wordt apart betaald en is afhankelijk van het aantal deelnemers. Evenals het gebruik van de binnenbak wordt apart in rekening gebracht.
 
Bij deelname aan wedstrijden moet je rekening houden met de volgende extra kosten: Lidmaatschap KNHS, aanvragen van een startpas en de kosten voor inschrijven per wedstrijd.

 
Geïnteresseerd? Je kunt altijd vrijblijvend, met je pony deelnemen aan een les, of zonder pony gezellig komen kijken.

 

Contact
Bij vragen of interesse, neem gerust contact op met Anneke van de Velde.
Tel: 06-53863746 of via e-mail ponys@odradaruiters.nl

Lid worden!

 

 

Ben je enthousiast geworden over onze vereniging? Geef je dan op als lid via de onderstaande link.