Paarden

Om lid te worden van de Paardenclub Odradaruiters geldt een wettelijke minimumgrens van 12 jaar om een paard op wedstrijd uit te brengen. Ben je nog geen 12 jaar oud en wil je toch op wedstrijd dan kun je eerst lid worden van de ponyclub.


Instructie
In de zomermaanden (april t/m september) hebben we elke dinsdag instructie dressuur op ons eigen terrein “de Bremekker”. We hebben dan van 20.00 uur tot 21.00 uur les in de buitenbak. In de wintermaanden (oktober t/m maart) rijden we binnen. 
 

Activiteiten
Naast de instructie dressuur worden er ook andere activiteiten georganiseerd. Regelmatig maken we een mooie bosrit. Daarnaast organiseren wij in het voorjaar een clubkampioenschap voor alle disciplines. 


Lidmaatschap
De contributie van de paardenclub bedraagt € 45,00 per lid per jaar.
Eventuele deelname aan de instructie wordt apart betaald en is afhankelijk van het aantal deelnemers. Evenals het gebruik van de binnenbak tijdens de winterperiode. 

Bij deelname aan wedstrijden moet je bovendien rekening houden met de volgende extra kosten: Lidmaatschap KNHS, aanvragen van een Startpas en de kosten voor inschrijven per wedstrijd.

Geïnteresseerd? Je kunt altijd vrijblijvend, met je paard deelnemen aan een proefles, of zonder paard gezellig komen kijken.

Contact
e-mail:  info@odradaruiters.nl

 

 

Ben je enthousiast geworden over onze vereniging? Geef je dan op als lid via de onderstaande link.

Lid worden!